Görögország Kemping

Olympos Beach Camping görögországGörögországban járva szinte lépten-nyomon kempingekbe ütközünk, a legtöbb a tengerparton helyezkedik el. A kempingek többsége jól felszerelt, mehetünk lakókocsival, lakóautóval vagy sátorral, de akár mindezek nélkül is, és bungalóban szállhatunk meg.

A legtöbb helyen vannak bungalók, kb. 10 EURO/fő/éjszaka ártól kínálják őket. Volt olyan hely (Olympos Beach Camping), ahol a 3 személyes bungaló olcsóbb volt, mint három fő két sátorban, és akkor az ember ágyban tudott aludni.
Korinthosz Blue Dolphin kemping
Vannak olyan görög kempingek is, mint Korinthosz, ahol 2 felállított sátrat lehet bérbe venni két-két hálófülkével és franciaággyal, az előterében pedig hűtőszekrény is van. Ez is olcsóbb, mintha saját sátrat verne fel a nyaralni vágyó. Ha több napot vagyunk egy kempingben, akkor lehet kedvezőbb árat is kialkudni, ez így volt a Korinthosz mellett lévő Blue Dolphin kempingben is.

Delfi kemping Delphoi CampingA Delfi kemping - Delphoi városka közelében lévő kempingben főként sátrazni lehet, viszont itt egyéb extra szolgáltatások vannak. Ha viszünk magunkkal notebookot, viszonylag olcsón tudunk WiFi kapcsolaton keresztül csatlakozni az Internetre.

A Delfi kemping elég magas fekvésű, és gyönyörű a kilátás a feszített víztükrű medence mellől, amiért nem kell külön fizetni.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
OldaltérképGörögországMediaajánlatKapcsolatAdatvédelem Honlapkészítés - Keresőoptimalizálás